Răspuns :
avem x² +4x -32 =0 adica x² +4x-8x-32 =x(x+4)-8(x+4)=(x+4)(x-8)
↓
(x+4)(x-8)=0 ceea ce inseamna ca x₁=-4 iar x₂=8
↓
x₁+x₂= -4+8=4 si
x₁ * x₂ =(-4)(+8)=-32
↓
(x+4)(x-8)=0 ceea ce inseamna ca x₁=-4 iar x₂=8
↓
x₁+x₂= -4+8=4 si
x₁ * x₂ =(-4)(+8)=-32
Vă mulțumim pentru vizita pe platforma noastră dedicată Matematică. Sperăm că informațiile prezentate v-au fost utile. Dacă aveți întrebări sau aveți nevoie de suport suplimentar, nu ezitați să ne contactați. Așteptăm cu entuziasm să reveniți și vă invităm să ne adăugați la lista de favorite!