Răspuns :
909 : 9 - ( 9 x 9 : a - 9 ) = 101
101 - ( 81 : a - 9 ) = 101
daca 101 - ( toata expresia este egal cu 101 ) inseamna ca expresia are valoarea 0
81 : a - 9 = 0
81 : a = 0 + 9
81 : a = 9
a = 81 : 9
a = 9
101 - ( 81 : a - 9 ) = 101
daca 101 - ( toata expresia este egal cu 101 ) inseamna ca expresia are valoarea 0
81 : a - 9 = 0
81 : a = 0 + 9
81 : a = 9
a = 81 : 9
a = 9
909:9-(9*9:a-9)=101
101-(81:a-9)=101 |-101
-(81:a-9)=0 |*(-1)
81:a-9=0 |+9
81:a=9 => a=9
101-(81:a-9)=101 |-101
-(81:a-9)=0 |*(-1)
81:a-9=0 |+9
81:a=9 => a=9
Vă mulțumim pentru vizita pe platforma noastră dedicată Matematică. Sperăm că informațiile prezentate v-au fost utile. Dacă aveți întrebări sau aveți nevoie de suport suplimentar, nu ezitați să ne contactați. Așteptăm cu entuziasm să reveniți și vă invităm să ne adăugați la lista de favorite!