Răspuns :
a+b+c=336
a-x=11=>a=11+x
b-x=12=>b=12+x
c-x=13=>c=13+x
inlocuim:
11+x+12+x+13+x=336
36+3x=336
3x=300=>x=100
a-x=11=>a=111
b-x=12=>b=112
c-x=13=>c=113
a-x=11=>a=11+x
b-x=12=>b=12+x
c-x=13=>c=13+x
inlocuim:
11+x+12+x+13+x=336
36+3x=336
3x=300=>x=100
a-x=11=>a=111
b-x=12=>b=112
c-x=13=>c=113
Vă mulțumim pentru vizita pe platforma noastră dedicată Matematică. Sperăm că informațiile prezentate v-au fost utile. Dacă aveți întrebări sau aveți nevoie de suport suplimentar, nu ezitați să ne contactați. Așteptăm cu entuziasm să reveniți și vă invităm să ne adăugați la lista de favorite!