👤

Stiind ca x:y=3 si z-u =18 calculeaza valoarea lui g din expresia:
x:y x (g:z -gxu )=600-6x10


Răspuns :

x:y=3 z-u=18 g*z-g*u=g*(z-u)=g*18 Se inlocuieste in exercitiu 3*g*18=600-6*10 3*g**18=600-60=540 3*g=540:18=30 g=30:3=10 g=10
Vă mulțumim pentru vizita pe platforma noastră dedicată Matematică. Sperăm că informațiile prezentate v-au fost utile. Dacă aveți întrebări sau aveți nevoie de suport suplimentar, nu ezitați să ne contactați. Așteptăm cu entuziasm să reveniți și vă invităm să ne adăugați la lista de favorite!


Viz Lesson: Alte intrebari