Răspuns :
a) (7-4√3)(7+4√3)=7²-(4√3)²
b) (5√3-2√5)(5√3+2√5)=5²-(2√5)²
c) (√2x-2y)(√2x+2y)=(√2x)²-2y²
si d la fel..
b) (5√3-2√5)(5√3+2√5)=5²-(2√5)²
c) (√2x-2y)(√2x+2y)=(√2x)²-2y²
si d la fel..
a) (7-4√3)(7+4√3)=7²-(4√3)²
b) (5√3-2√5)(5√3+2√5)=5²-(2√5)²
c) (√2x-2y)(√2x+2y)=(√2x)²-2y²
Incearca sa il faci singura pe d
sigur te descurci
b) (5√3-2√5)(5√3+2√5)=5²-(2√5)²
c) (√2x-2y)(√2x+2y)=(√2x)²-2y²
Incearca sa il faci singura pe d
sigur te descurci
Vă mulțumim pentru vizita pe platforma noastră dedicată Matematică. Sperăm că informațiile prezentate v-au fost utile. Dacă aveți întrebări sau aveți nevoie de suport suplimentar, nu ezitați să ne contactați. Așteptăm cu entuziasm să reveniți și vă invităm să ne adăugați la lista de favorite!