Draga Denisa, Notam lungimea cu L si latimea cu l. In continuare scriem ecuatia care rezulta din enunt, respectiv: (L+3)(l+3)=Ll+48 Efectuam calculele: Ll+3(L+l)+9=Ll+48 3(L+l)=48-9 3(L+l)=39 L+l=13 P=2(L+l)=2x13=26 Mult succes in continuare!
Vă mulțumim pentru vizita pe platforma noastră dedicată Matematică. Sperăm că informațiile prezentate v-au fost utile. Dacă aveți întrebări sau aveți nevoie de suport suplimentar, nu ezitați să ne contactați. Așteptăm cu entuziasm să reveniți și vă invităm să ne adăugați la lista de favorite!