Răspuns :
pai asaa:
x la a doua - x + 0,25 =x la a doua - 0,25
x la a doua - x - x la a doua = - 0,25 - 0,25
x la a doua cu - x l;a a doua se reduc ramanem cu:
-x = - 0,50 inmultim cu -1 si avem asa:
x = 0,50
eu asa le fac sper sa iti fie de folos
x la a doua - x + 0,25 =x la a doua - 0,25
x la a doua - x - x la a doua = - 0,25 - 0,25
x la a doua cu - x l;a a doua se reduc ramanem cu:
-x = - 0,50 inmultim cu -1 si avem asa:
x = 0,50
eu asa le fac sper sa iti fie de folos
[tex] x^{2} +0,25-x= x^{2} +0,5x-0,5x-0,25 0,25+0,25=x x=0,5[/tex]
Vă mulțumim pentru vizita pe platforma noastră dedicată Matematică. Sperăm că informațiile prezentate v-au fost utile. Dacă aveți întrebări sau aveți nevoie de suport suplimentar, nu ezitați să ne contactați. Așteptăm cu entuziasm să reveniți și vă invităm să ne adăugați la lista de favorite!