Răspuns :
a + b = 11(a - b)
a + b = 11a - 11b
10a = 12b
(b - 13) * 2 = a + 94
2b - 26 = a + 94
2b - a = 120
a = 2b - 120
10 * (2b - 120) = 12b
20b - 1200 = 12b
8b = 1200
b = 150
a = 2 * 150 - 120
a = 180
a + b = 11a - 11b
10a = 12b
(b - 13) * 2 = a + 94
2b - 26 = a + 94
2b - a = 120
a = 2b - 120
10 * (2b - 120) = 12b
20b - 1200 = 12b
8b = 1200
b = 150
a = 2 * 150 - 120
a = 180
Vă mulțumim pentru vizita pe platforma noastră dedicată Matematică. Sperăm că informațiile prezentate v-au fost utile. Dacă aveți întrebări sau aveți nevoie de suport suplimentar, nu ezitați să ne contactați. Așteptăm cu entuziasm să reveniți și vă invităm să ne adăugați la lista de favorite!