Răspuns :
5 pe 13 + 1 pe 26
5 pe 13 ( amplifici ) cu 2 = 10 pe 26 ( adica ar veni 5 x2 = 10 , si 13 x 2 = 26 , numitor comun 26.. :) adica trebuie sa duci totul la numitorul comun ... sa inmultesti si pe numitor si pe numarator )
10 pe 26 + 1 pe 26 = 11 pe 26
5 pe 13 ( amplifici ) cu 2 = 10 pe 26 ( adica ar veni 5 x2 = 10 , si 13 x 2 = 26 , numitor comun 26.. :) adica trebuie sa duci totul la numitorul comun ... sa inmultesti si pe numitor si pe numarator )
10 pe 26 + 1 pe 26 = 11 pe 26
Vă mulțumim pentru vizita pe platforma noastră dedicată Matematică. Sperăm că informațiile prezentate v-au fost utile. Dacă aveți întrebări sau aveți nevoie de suport suplimentar, nu ezitați să ne contactați. Așteptăm cu entuziasm să reveniți și vă invităm să ne adăugați la lista de favorite!