Răspuns :
Răspuns:
Explicație pas cu pas:
3√6 × (-2√2) = - 6√12 = - 6√(4×3) = - 6 × 2√3 = - 12√3
Raspuns:
-12v3
Explicație pas cu pas:
3v6×(-2v2)
INMULTIND UN NUMAR POZITIV CU UN NUMAR NEGATIV OBTII UN NUMAR NEGATIV
ADICA
-3v6×2v2=-6v12
SCOATEM FACTORII DE SUB RADICAL
-12v3
v=radical
Vă mulțumim pentru vizita pe platforma noastră dedicată Matematică. Sperăm că informațiile prezentate v-au fost utile. Dacă aveți întrebări sau aveți nevoie de suport suplimentar, nu ezitați să ne contactați. Așteptăm cu entuziasm să reveniți și vă invităm să ne adăugați la lista de favorite!