👤

Aratati ca 2 supra radical din 3 minus1 totul minus radical din 3 este egal cu unu



Răspuns :

2/(√3 - 1) - √3 = 2(√3 + 1)/(3 - 1) - √3 = 2(√3 + 1)/2 - √3 = √3 + 1 - √3 = 1
Vă mulțumim pentru vizita pe platforma noastră dedicată Matematică. Sperăm că informațiile prezentate v-au fost utile. Dacă aveți întrebări sau aveți nevoie de suport suplimentar, nu ezitați să ne contactați. Așteptăm cu entuziasm să reveniți și vă invităm să ne adăugați la lista de favorite!


Viz Lesson: Alte intrebari