Răspuns :
√63*√7=(toate sunt sub radical)√63*7=(aici la fel)√9*7*7=3*7=21
√1,2*√10/3=√12/3=√4=2 √36/25+√81/25=6/5+9/5=14/5 un intreg si 11 supra 25=1*25+11 totul supra 25=36 supra 25 se inmulteste intregul (1) ccu numitorul(25) apoi se aduna numaratorul(11) supra numitor (25)
√1,2*√10/3=√12/3=√4=2 √36/25+√81/25=6/5+9/5=14/5 un intreg si 11 supra 25=1*25+11 totul supra 25=36 supra 25 se inmulteste intregul (1) ccu numitorul(25) apoi se aduna numaratorul(11) supra numitor (25)
√63·√7=√441=21
√1,2·√3 1/3= √12/10 ·√10/9=√4/3
√1 11/25 · 3 6/25=√36/25· √81/25=6/5·9/5=54/25
√1,2·√3 1/3= √12/10 ·√10/9=√4/3
√1 11/25 · 3 6/25=√36/25· √81/25=6/5·9/5=54/25
Vă mulțumim pentru vizita pe platforma noastră dedicată Matematică. Sperăm că informațiile prezentate v-au fost utile. Dacă aveți întrebări sau aveți nevoie de suport suplimentar, nu ezitați să ne contactați. Așteptăm cu entuziasm să reveniți și vă invităm să ne adăugați la lista de favorite!