Răspuns :
a-b=113 435
113 435-11 203=102 232
a-102 232=112 435
a=102 232+112 435
a=214 667
113 435-11 203=102 232
a-102 232=112 435
a=102 232+112 435
a=214 667
a-b=113 435
113 435-11 203=102 232
a-102 232=112 435
a=102 232+112 435
a=214 667
113 435-11 203=102 232
a-102 232=112 435
a=102 232+112 435
a=214 667
Vă mulțumim pentru vizita pe platforma noastră dedicată Matematică. Sperăm că informațiile prezentate v-au fost utile. Dacă aveți întrebări sau aveți nevoie de suport suplimentar, nu ezitați să ne contactați. Așteptăm cu entuziasm să reveniți și vă invităm să ne adăugați la lista de favorite!