Fie D=descazutul, S scazatorul si d diferenta. Avem ca: D+S+d=2004 (fie asta ecuatia 1). Pe de alta parte stim ca operatia de scaderea se poate scrie sau inseamna asa: D-S=d (a doua relatie). Din aceasta a doua relatie rezulta D=d+S sau D-S-d=0.
Vă mulțumim pentru vizita pe platforma noastră dedicată Matematică. Sperăm că informațiile prezentate v-au fost utile. Dacă aveți întrebări sau aveți nevoie de suport suplimentar, nu ezitați să ne contactați. Așteptăm cu entuziasm să reveniți și vă invităm să ne adăugați la lista de favorite!