Răspuns :
Stim ca:
a+b=857
a-b=343,da?
Si acum ii dam valoare lui a=343+b si inlocuim a-ul in a+b=857
Si vine asa:343+b+b=857=>343+2b=857
2b=857-343
2b=514
b=514:2
b=257(acum il inlocuim in a+b=857)
a+257=875
a=875-275
a=600
Sper ca te-am ajutat
a+b=857
a-b=343,da?
Si acum ii dam valoare lui a=343+b si inlocuim a-ul in a+b=857
Si vine asa:343+b+b=857=>343+2b=857
2b=857-343
2b=514
b=514:2
b=257(acum il inlocuim in a+b=857)
a+257=875
a=875-275
a=600
Sper ca te-am ajutat
Vă mulțumim pentru vizita pe platforma noastră dedicată Matematică. Sperăm că informațiile prezentate v-au fost utile. Dacă aveți întrebări sau aveți nevoie de suport suplimentar, nu ezitați să ne contactați. Așteptăm cu entuziasm să reveniți și vă invităm să ne adăugați la lista de favorite!