Răspuns :
Ma gandesc ca sti si singura sa reprezinti grafic(asta oricine stie)
A(m,-1)∈Gf⇒f(m)=-1
f(m)=-m+2
Din ambele rezulta
-1=-m+2
-3=-m
Deci m=3
A(m,-1)∈Gf⇒f(m)=-1
f(m)=-m+2
Din ambele rezulta
-1=-m+2
-3=-m
Deci m=3
x - ∞ 0 2 +∞
----------------------------------------------------------------------------------------
y = -x + 2 2 0
graficul functiei este cu punctele A ( 0 ,2 ) si B ( 2 , 0 )
b. f( m ) = -1
-m + 2 = -1
- m = -3
m =3 A ( 3 , -1 )
----------------------------------------------------------------------------------------
y = -x + 2 2 0
graficul functiei este cu punctele A ( 0 ,2 ) si B ( 2 , 0 )
b. f( m ) = -1
-m + 2 = -1
- m = -3
m =3 A ( 3 , -1 )
Vă mulțumim pentru vizita pe platforma noastră dedicată Matematică. Sperăm că informațiile prezentate v-au fost utile. Dacă aveți întrebări sau aveți nevoie de suport suplimentar, nu ezitați să ne contactați. Așteptăm cu entuziasm să reveniți și vă invităm să ne adăugați la lista de favorite!