Răspuns :
+1-(+2)+(+3)-(+4)=+1-(+5)-(+4)
=+1-(+5)+(-4) (este scadere si asa se calculeaza)
=+1-(+1)
=+1+(-1)
=0(orice numar adunat cu opusul sau ne da 0)
Sper ca te-am ajutat!
=+1-(+5)+(-4) (este scadere si asa se calculeaza)
=+1-(+1)
=+1+(-1)
=0(orice numar adunat cu opusul sau ne da 0)
Sper ca te-am ajutat!
Vă mulțumim pentru vizita pe platforma noastră dedicată Matematică. Sperăm că informațiile prezentate v-au fost utile. Dacă aveți întrebări sau aveți nevoie de suport suplimentar, nu ezitați să ne contactați. Așteptăm cu entuziasm să reveniți și vă invităm să ne adăugați la lista de favorite!