Răspuns :
a=2 dupa cum se observa
iar x1 si x2 sunt necunoscutele. hai sa el aflam
Calculam delta = [tex] b^{2} -4ac=36-32=4 [/tex]
x1=[tex] \frac{-b+ \sqrt{delta} }{2a} = \frac{6+2}{4} = \frac{8}{4} =2[/tex]
iar x2= [tex] \frac{6-2}{4} = \frac{4}{4} =1[/tex]
descompunem astfel 2(x-2)(x-1)
iar x1 si x2 sunt necunoscutele. hai sa el aflam
Calculam delta = [tex] b^{2} -4ac=36-32=4 [/tex]
x1=[tex] \frac{-b+ \sqrt{delta} }{2a} = \frac{6+2}{4} = \frac{8}{4} =2[/tex]
iar x2= [tex] \frac{6-2}{4} = \frac{4}{4} =1[/tex]
descompunem astfel 2(x-2)(x-1)
Vă mulțumim pentru vizita pe platforma noastră dedicată Matematică. Sperăm că informațiile prezentate v-au fost utile. Dacă aveți întrebări sau aveți nevoie de suport suplimentar, nu ezitați să ne contactați. Așteptăm cu entuziasm să reveniți și vă invităm să ne adăugați la lista de favorite!