A(-2,1)∈Gf rezulta ca f(-2)=1 Dar f(-2)=-2a+b B(3,1)∈Gf rezulta ca f(3)=1 f(3)=3a+b Si formam un sistem: -2a+b=1 3a+b=1 Ma gandesc ca poti sa afli si singur pe a si b din sistem si apoi inlocuiesti in f(x)=ax+b
Vă mulțumim pentru vizita pe platforma noastră dedicată Matematică. Sperăm că informațiile prezentate v-au fost utile. Dacă aveți întrebări sau aveți nevoie de suport suplimentar, nu ezitați să ne contactați. Așteptăm cu entuziasm să reveniți și vă invităm să ne adăugați la lista de favorite!