Răspuns :
2x-3y=-2 Inmultim prima ec cu 5 iar a 2-a cu -3 si obtinem 10x-15y=-10
4x+5y=26 -12x-15y=-78
__________
-2x=-88 => x = 44 => y=-30
4x+5y=26 -12x-15y=-78
__________
-2x=-88 => x = 44 => y=-30
2x-3y=-2
a). Inmultim prima ecuatie cu 5, iar a II-a cu -3 si obtinem: 10x-15y=-10
4x+5y=26 -12x-15y=-78
__________
-2x=-88 =>
x = 44 => y=-30
a). Inmultim prima ecuatie cu 5, iar a II-a cu -3 si obtinem: 10x-15y=-10
4x+5y=26 -12x-15y=-78
__________
-2x=-88 =>
x = 44 => y=-30
Vă mulțumim pentru vizita pe platforma noastră dedicată Matematică. Sperăm că informațiile prezentate v-au fost utile. Dacă aveți întrebări sau aveți nevoie de suport suplimentar, nu ezitați să ne contactați. Așteptăm cu entuziasm să reveniți și vă invităm să ne adăugați la lista de favorite!