Răspuns :
3(x la a doua+2x+1) +12= 39 3xla a doua+6x+6=39 - 12 3xla a doua+6x=27-6 3xla a doua+6x=21 3xla a doua+6x-21=0 a=3, b=6, c= -21 delta(sper ca stii de delta si cum se scrie) = b la a doua - 4ac delta=36-4*3*(-21) delta=288 x1= -b-radical din delta supra 2*a= -1- 12radical din 2 x2= -b+radical din delta supra 2a= -1+12radical din 2 3xla a doua+6x-21=(x+1+12radical din 2) (x+1-12 radical din 2) continua tu daca stii pentru ca eu m-am plictisit de scris
Vă mulțumim pentru vizita pe platforma noastră dedicată Matematică. Sperăm că informațiile prezentate v-au fost utile. Dacă aveți întrebări sau aveți nevoie de suport suplimentar, nu ezitați să ne contactați. Așteptăm cu entuziasm să reveniți și vă invităm să ne adăugați la lista de favorite!