Răspuns :
1 poate fi scris ca log baza 3 din 3
si mai e o formula: log baza a din A/B= log baza a din A - log baza a din B
log baza 3 din (x+3) = log baza 3 din 3 - log baza 3 din (x+1)
log baza 3 din (x+3) = log baza 3 din (3/x+1)
conform injectivitatii functiei logaritm rezulta ca --->
x+3=3/x+1
(x+3)(x+1)=3
x^2+4x=0
x(x+4) rezulta doua variante: x1=0
x2=-4
Succes...coronita?
si mai e o formula: log baza a din A/B= log baza a din A - log baza a din B
log baza 3 din (x+3) = log baza 3 din 3 - log baza 3 din (x+1)
log baza 3 din (x+3) = log baza 3 din (3/x+1)
conform injectivitatii functiei logaritm rezulta ca --->
x+3=3/x+1
(x+3)(x+1)=3
x^2+4x=0
x(x+4) rezulta doua variante: x1=0
x2=-4
Succes...coronita?
Vă mulțumim pentru vizita pe platforma noastră dedicată Matematică. Sperăm că informațiile prezentate v-au fost utile. Dacă aveți întrebări sau aveți nevoie de suport suplimentar, nu ezitați să ne contactați. Așteptăm cu entuziasm să reveniți și vă invităm să ne adăugați la lista de favorite!