Răspuns :
8,6-(x+2,75)=1.85
x+2,75=8,6-1,85
x+2,75=6,75
x=6,75-2,75
x=4
x+2,75=8,6-1,85
x+2,75=6,75
x=6,75-2,75
x=4
8,6-(x+2,75)=1,85/-8,6
-x-2,75=-6,75/+2,75 (e minus in fata x-ului si intre x si 2,75 deoarece se schimba semnul atunci cand in fata parantezei este "-")
-x=-4/ * (-1)
x=4
-x-2,75=-6,75/+2,75 (e minus in fata x-ului si intre x si 2,75 deoarece se schimba semnul atunci cand in fata parantezei este "-")
-x=-4/ * (-1)
x=4
Vă mulțumim pentru vizita pe platforma noastră dedicată Matematică. Sperăm că informațiile prezentate v-au fost utile. Dacă aveți întrebări sau aveți nevoie de suport suplimentar, nu ezitați să ne contactați. Așteptăm cu entuziasm să reveniți și vă invităm să ne adăugați la lista de favorite!