Răspuns :
42g*3= 126g
12g 15m*4=49g
15m*4=60m=1g
12g*4+1g=48g
48g+1g=49g
14g 28m 12s*5=72g 21m
12s*5=60s=1m
28m*5=140m=2g 20m
14g*5=70g
70g+2g=72g
20m+1m=21m
5g 17m 52s*6=31g 47m 12s
52s*6=312s= 5m 12s
17m*6=102 m = 1g 42 m
5g*6=30g
30g+1g=31g
5g+42g=47g
23g :3= 7g 40m
23g -2 g=21 g 21g:3 =7 g
2 g=120 m 120 m:3=40 m
34g 15m :4= 8g 33m 45s
34g-2g=32g 32g:4=8g
2g=120 m
120m+12 m=132m 132m :4=33 m
15m-12m=3m 3m=180s 180s:4=45s
27g 14m 28s : 4= 6g 48m 37s
27g-24 g= 3g 24g:4=6g
3g=180m
180m+12m=192m 192m:4=48m
2m=120m
120s+28s=148s 148s:4=37s
58 g 23 m 18s : 3= 19g 27m 46 s
58g-57g=1g 57 g:3=19g
1g=60m
60m+21m=81m 81m:3=27 m
2m=120s
120s+18s=138s 138s:3= 46 s
12g 15m*4=49g
15m*4=60m=1g
12g*4+1g=48g
48g+1g=49g
14g 28m 12s*5=72g 21m
12s*5=60s=1m
28m*5=140m=2g 20m
14g*5=70g
70g+2g=72g
20m+1m=21m
5g 17m 52s*6=31g 47m 12s
52s*6=312s= 5m 12s
17m*6=102 m = 1g 42 m
5g*6=30g
30g+1g=31g
5g+42g=47g
23g :3= 7g 40m
23g -2 g=21 g 21g:3 =7 g
2 g=120 m 120 m:3=40 m
34g 15m :4= 8g 33m 45s
34g-2g=32g 32g:4=8g
2g=120 m
120m+12 m=132m 132m :4=33 m
15m-12m=3m 3m=180s 180s:4=45s
27g 14m 28s : 4= 6g 48m 37s
27g-24 g= 3g 24g:4=6g
3g=180m
180m+12m=192m 192m:4=48m
2m=120m
120s+28s=148s 148s:4=37s
58 g 23 m 18s : 3= 19g 27m 46 s
58g-57g=1g 57 g:3=19g
1g=60m
60m+21m=81m 81m:3=27 m
2m=120s
120s+18s=138s 138s:3= 46 s
Vă mulțumim pentru vizita pe platforma noastră dedicată Matematică. Sperăm că informațiile prezentate v-au fost utile. Dacă aveți întrebări sau aveți nevoie de suport suplimentar, nu ezitați să ne contactați. Așteptăm cu entuziasm să reveniți și vă invităm să ne adăugați la lista de favorite!