Calculati si aduceti rezultatul la forma cea mai simpla ;
a) 6+3 radical din 7 +5 + 9 radical din 7 =
b) (radical din 5 + radical din 2 ) ori radical din 7 =
c) ( 2 radical din 5 + 3 ) ori ( 3 radical din 5 + 2 )=
d) 6 radical din 2 + 2 radical din 32 - 6 radical din 8 + 2 radical din 18 =
i) radical din 18 - radical din 45 - 2 radical din 50 + 3 radical din 20 - 7 radical din 5 + 3 radical din 8 =
Vă mulțumim pentru vizita pe platforma noastră dedicată Matematică. Sperăm că informațiile prezentate v-au fost utile. Dacă aveți întrebări sau aveți nevoie de suport suplimentar, nu ezitați să ne contactați. Așteptăm cu entuziasm să reveniți și vă invităm să ne adăugați la lista de favorite!