Răspuns :
Facem cu delta:
x^2-3x+2=0
delta=b^2-4ac
9-8
1
apoi
x1,2=(-b+,-radical din delta)2a
=3+,-1/2
x1=2
x2=1
deci raspunsurile sunt 2 si 1
x^2-3x+2=0
delta=b^2-4ac
9-8
1
apoi
x1,2=(-b+,-radical din delta)2a
=3+,-1/2
x1=2
x2=1
deci raspunsurile sunt 2 si 1
Vă mulțumim pentru vizita pe platforma noastră dedicată Matematică. Sperăm că informațiile prezentate v-au fost utile. Dacă aveți întrebări sau aveți nevoie de suport suplimentar, nu ezitați să ne contactați. Așteptăm cu entuziasm să reveniți și vă invităm să ne adăugați la lista de favorite!