Răspuns :
In primul rand inmultesti pe 2x cu fiecare termen din prima paranteza si pe x cu fiecare termen din cea de-a doua
2x^2-6x-2x^2-3=-6x-3
x^2= x la patrat
si presupun ca 2x(x-3)-x(2x+3)=0 => -6x-3=0 => -6x=3 => x=3/-6 =>x=-1/2
2x^2-6x-2x^2-3=-6x-3
x^2= x la patrat
si presupun ca 2x(x-3)-x(2x+3)=0 => -6x-3=0 => -6x=3 => x=3/-6 =>x=-1/2
Vă mulțumim pentru vizita pe platforma noastră dedicată Matematică. Sperăm că informațiile prezentate v-au fost utile. Dacă aveți întrebări sau aveți nevoie de suport suplimentar, nu ezitați să ne contactați. Așteptăm cu entuziasm să reveniți și vă invităm să ne adăugați la lista de favorite!