Răspuns :
(66:6+X-6666:6+666:6)x6=6666-666
(66:6+X-6666:6+666:6)=6000:6
(11+X-1111+111)=1000
11+X-1111=1000-111
11+X=889+1111
X=2000-11
X=1989
(66:6+X-6666:6+666:6)=6000:6
(11+X-1111+111)=1000
11+X-1111=1000-111
11+X=889+1111
X=2000-11
X=1989
6666-(66:6+X-6666:6+666:6)x6=666
6666-(11+X-1111+111)x6=666
(11+X-1111+111)x6=6666-666
(11+X-1111+111)x6=6000
11+X-1111+111=6000:6
X-1111+111=1000-11
X-1111+111=989
X-1111=989-111
X-1111=878
X=878+1111
X=1989
6666-(11+X-1111+111)x6=666
(11+X-1111+111)x6=6666-666
(11+X-1111+111)x6=6000
11+X-1111+111=6000:6
X-1111+111=1000-11
X-1111+111=989
X-1111=989-111
X-1111=878
X=878+1111
X=1989
Vă mulțumim pentru vizita pe platforma noastră dedicată Matematică. Sperăm că informațiile prezentate v-au fost utile. Dacă aveți întrebări sau aveți nevoie de suport suplimentar, nu ezitați să ne contactați. Așteptăm cu entuziasm să reveniți și vă invităm să ne adăugați la lista de favorite!