Răspuns :
a-b=200
a : b= 3 rest 2 ⇒ a= 3b+2
Acum inlocuim in prima relatie:
3b+2-b=200
2b+2=200
2b=198
b=198:2
b=99
a-b=200⇒a-99=200⇒a=200+99⇒a=299
Sper ca te-am ajutat! :)))
a : b= 3 rest 2 ⇒ a= 3b+2
Acum inlocuim in prima relatie:
3b+2-b=200
2b+2=200
2b=198
b=198:2
b=99
a-b=200⇒a-99=200⇒a=200+99⇒a=299
Sper ca te-am ajutat! :)))
a:b = 8 r 36 => a = 8 x b + 36
a - b = 736 => a = b + 736
8 x b + 36 = b + 736
8 x b - b = 736 - 36
7 x b = 700
b = 700 : 7
b = 100
a = 100 + 736
a = 836
a - b = 736 => a = b + 736
8 x b + 36 = b + 736
8 x b - b = 736 - 36
7 x b = 700
b = 700 : 7
b = 100
a = 100 + 736
a = 836
Vă mulțumim pentru vizita pe platforma noastră dedicată Matematică. Sperăm că informațiile prezentate v-au fost utile. Dacă aveți întrebări sau aveți nevoie de suport suplimentar, nu ezitați să ne contactați. Așteptăm cu entuziasm să reveniți și vă invităm să ne adăugați la lista de favorite!