Răspuns :
√12 = √(2 * 2 * 3) = 2√3
(√3 - 2√3) la puterae 16 = (-√3) la puterea 16
cum 16 e pare ⇒ numarul e pozitiv deci √3 la puterea 16
si vine 3 la puterea 8
(√3 - 2√3) la puterae 16 = (-√3) la puterea 16
cum 16 e pare ⇒ numarul e pozitiv deci √3 la puterea 16
si vine 3 la puterea 8
Vă mulțumim pentru vizita pe platforma noastră dedicată Matematică. Sperăm că informațiile prezentate v-au fost utile. Dacă aveți întrebări sau aveți nevoie de suport suplimentar, nu ezitați să ne contactați. Așteptăm cu entuziasm să reveniți și vă invităm să ne adăugați la lista de favorite!