Nu sunt sigur dar cred ca se face asa:a+b=a-b+36 deci 2b=36 deci b=18. Acum stim ca a-b=(a+b)/4 si inlocuim: a-b=(a-b+36)/4 deci 4a-4b=a-b+36 deci 3a-3b=36 deci a-b=12 . Deci 12=(a+b)/4 deci a+b=48.Deci a=48-b=48-18. Asadar b=18 si a=30.
Vă mulțumim pentru vizita pe platforma noastră dedicată Matematică. Sperăm că informațiile prezentate v-au fost utile. Dacă aveți întrebări sau aveți nevoie de suport suplimentar, nu ezitați să ne contactați. Așteptăm cu entuziasm să reveniți și vă invităm să ne adăugați la lista de favorite!