Răspuns :
-2(x-1)=22 imparti cu -2 si iti da x-1=-11, aduni 1 si rezulta ca x=-10
7(x+1)=6x e echivalent cu 7x+7=6x, scazi 6x si rezulta x+7=0, scazi 7 si afli X=-7
7(x+1)=6x e echivalent cu 7x+7=6x, scazi 6x si rezulta x+7=0, scazi 7 si afli X=-7
-2(x-1)=22
2x + 2 = 22
2x =22-2
2x=20
X = 20 : 2
X=10
Vă mulțumim pentru vizita pe platforma noastră dedicată Matematică. Sperăm că informațiile prezentate v-au fost utile. Dacă aveți întrebări sau aveți nevoie de suport suplimentar, nu ezitați să ne contactați. Așteptăm cu entuziasm să reveniți și vă invităm să ne adăugați la lista de favorite!