3.(1-x)(1+x) paiii pt ca intre cele 2 paranteze este inmultire se face: 3.(1laput2 -xla put 2) (este minus deoarece minus inmultit cu pkus face minus sunt niste reguli ) 3.(1-xla put2)=3-3xla put 2= -3xlaput2= -3/.(-1)=3xlaput2=3/:3=>xlaput2=1=>x = 1
Vă mulțumim pentru vizita pe platforma noastră dedicată Matematică. Sperăm că informațiile prezentate v-au fost utile. Dacă aveți întrebări sau aveți nevoie de suport suplimentar, nu ezitați să ne contactați. Așteptăm cu entuziasm să reveniți și vă invităm să ne adăugați la lista de favorite!