Răspuns :
Poezia este sprijinul celor ce alearga pentru ca nu stiu sa mearga.Poezia insasi egraitoare, emotionanta, contagioasa chiar, iar niste cuvinte simple ce ti se infatiseaza in fataochilor sunt in stare de descatusari sufletesti sau de pasiuni arzatoare.Tacand inveti sa vorbesti, caci cei ce cu mintea intra in adancul sufletului poeziei isi lasa acolo orice speranta, orice idee.Si atunci simti ca singuratatea ta nu e unica, pacatele tale le-au comis si altii inainte,timpul ce a trecut peste tine i-a omorat si pe altii inainte si telul tau l-au avut multi inaintea ta.Si e bine cand stii ca altcineva iti cunoaste secretele, slabiciunile, ca ai in fata un martor mut care a simtit ceea ce tu simti acum.Si cateodata esti satul de lumea asta care vorbeste prea mult,dar poezia este lumea caree dispusa sa taca pe vecie.Si ajungi sa simti trairi sau sentimente ce poate nu le-ai cunoscut vreodata caci poeziaeste arta de a vorbi pentru a nu spune nimic, dar pentru a sugera totul.
De-a lungul timpului poezia a fost vazuta sub multe forme . Unii au spus ca poezia este o arta a limbajului . Uite ca eu spun ca poezia nu este doar o arta a limbajului ci este arta de a pune în mişcare imaginaţia noastră cu ajutorul cuvintelor , este casatoria realitatii cu idealul . Poezia poate fi vazuta insuflarea imaginatiei din motive nobile , in vederea unor nobile emotii . Ea este scrisa prin puterea mintii noastre .
Vă mulțumim pentru vizita pe platforma noastră dedicată Limba română. Sperăm că informațiile prezentate v-au fost utile. Dacă aveți întrebări sau aveți nevoie de suport suplimentar, nu ezitați să ne contactați. Așteptăm cu entuziasm să reveniți și vă invităm să ne adăugați la lista de favorite!