Răspuns :
a+b+c=84
a+b=46
b+c=65
__________
inlocuiesti a+b din ecuatia a+b+c si rezulta: 46+c=84
rezulta ca c este egal cu 84-46=38
b+38=65
rezulta ca b este egal cu 65-38=27
iar a este egal cu 46-27=19
a=19
b=27
c=38
a+b=46
b+c=65
__________
inlocuiesti a+b din ecuatia a+b+c si rezulta: 46+c=84
rezulta ca c este egal cu 84-46=38
b+38=65
rezulta ca b este egal cu 65-38=27
iar a este egal cu 46-27=19
a=19
b=27
c=38
a+b+c=84
a+b=46
b+c=65
46+c=84⇒c=84-46=38
b+38=65⇒b=65-38=27
a+27=46⇒a=46-27=19
a=19 b=27 c=38
a+b=46
b+c=65
46+c=84⇒c=84-46=38
b+38=65⇒b=65-38=27
a+27=46⇒a=46-27=19
a=19 b=27 c=38
Vă mulțumim pentru vizita pe platforma noastră dedicată Matematică. Sperăm că informațiile prezentate v-au fost utile. Dacă aveți întrebări sau aveți nevoie de suport suplimentar, nu ezitați să ne contactați. Așteptăm cu entuziasm să reveniți și vă invităm să ne adăugați la lista de favorite!