Răspuns :
3 pe 7 + 1 pe 7= 4 pe 7
3 pe 7 + 5 pe 7=8 pe 7
3 pe 7 + 6 pe 7 =9 pe 7
3 pe 7 + 2 pe 7=5 pe 7
7 pe 7 + 3 pe 7 =10 pe 7
3 pe 7 + 5 pe 7=8 pe 7
3 pe 7 + 6 pe 7 =9 pe 7
3 pe 7 + 2 pe 7=5 pe 7
7 pe 7 + 3 pe 7 =10 pe 7
3pe7 + 1pe7 = 4pe7 3pe7+5pe7=8pe7 3pe7 + 6pe7=9pe7 3pe7+ 2 pe7=5 pe7
3pe7+7pe7=10pe7
Vă mulțumim pentru vizita pe platforma noastră dedicată Matematică. Sperăm că informațiile prezentate v-au fost utile. Dacă aveți întrebări sau aveți nevoie de suport suplimentar, nu ezitați să ne contactați. Așteptăm cu entuziasm să reveniți și vă invităm să ne adăugați la lista de favorite!