Consideram a=2012 , b=2011 si c=1.
Intrebare : In ce etapa este gresit ?
A : a(a-b)=(b+c)(a-b)
B : a²-ab=ab-b²+ac-bc
C: a²-ab-ac=ab-b²-bc
D: a(a-b-c)=b(a-b-c)
E: se simplifica cu a-b-c si se obtine a=b deci 2012=2011
Vă mulțumim pentru vizita pe platforma noastră dedicată Matematică. Sperăm că informațiile prezentate v-au fost utile. Dacă aveți întrebări sau aveți nevoie de suport suplimentar, nu ezitați să ne contactați. Așteptăm cu entuziasm să reveniți și vă invităm să ne adăugați la lista de favorite!