Răspuns :
a+b+c=5.413
b+c=2978
a=5413-2978=2435
b=2435-1359=1076
c=5413-2435-1076=1902
b+c=2978
a=5413-2978=2435
b=2435-1359=1076
c=5413-2435-1076=1902
A+B+C=5413
Stim ca B+C=2978 si ca B=A-1359 => A=B+1359
Daca inlocuim in prima expresie rezulta ca (B+1359)+2978=5413 =>
B=5413-1359-2978 => B=1076
B+C=2978 => 1076+C=2978 => C=2978-1076 => C=1902
A+1076+1902=5413 => A=5413-1076-1902 => A=2435
Stim ca B+C=2978 si ca B=A-1359 => A=B+1359
Daca inlocuim in prima expresie rezulta ca (B+1359)+2978=5413 =>
B=5413-1359-2978 => B=1076
B+C=2978 => 1076+C=2978 => C=2978-1076 => C=1902
A+1076+1902=5413 => A=5413-1076-1902 => A=2435
Vă mulțumim pentru vizita pe platforma noastră dedicată Matematică. Sperăm că informațiile prezentate v-au fost utile. Dacă aveți întrebări sau aveți nevoie de suport suplimentar, nu ezitați să ne contactați. Așteptăm cu entuziasm să reveniți și vă invităm să ne adăugați la lista de favorite!