Răspuns :
a+b+c=609
a=2b ⇒ b= a/2
c=a+4
a+a/2+a+4=609
a+a/2+a=605
2a+a+2a=1210
5a=1210
a=242
b=242/2=121
c=242+4=246
a=2b ⇒ b= a/2
c=a+4
a+a/2+a+4=609
a+a/2+a=605
2a+a+2a=1210
5a=1210
a=242
b=242/2=121
c=242+4=246
a+b+c=609
a=2b=>b=a:2
c=a+4
a+a/2+a+4=609 amplificam cu 2
2a+a+2a+8=1218
5a=1218-8
a=1210:5
a=242
b=242:2=121
c=242+4=246
a=2b=>b=a:2
c=a+4
a+a/2+a+4=609 amplificam cu 2
2a+a+2a+8=1218
5a=1218-8
a=1210:5
a=242
b=242:2=121
c=242+4=246
Vă mulțumim pentru vizita pe platforma noastră dedicată Matematică. Sperăm că informațiile prezentate v-au fost utile. Dacă aveți întrebări sau aveți nevoie de suport suplimentar, nu ezitați să ne contactați. Așteptăm cu entuziasm să reveniți și vă invităm să ne adăugați la lista de favorite!