Răspuns :
3x-3+4=5y 3x-5y=-1
x-8y-4=2 x-8y=6 o inmultim cu -3 si obtinem
3x-5y=-1
-3x+24y=-18 prin adunarea celor 2 ecuatii obtinem
/19y=-19 y=-1
x-8*(-1)=6
x+8=6 x=-2
x-8y-4=2 x-8y=6 o inmultim cu -3 si obtinem
3x-5y=-1
-3x+24y=-18 prin adunarea celor 2 ecuatii obtinem
/19y=-19 y=-1
x-8*(-1)=6
x+8=6 x=-2
Draga Liudika,
Iti trimit in atasament un fisier cu rezolvarea sistemului. Fisierul este in formate .doc si .docx. Cel putin pe cel in format .doc ar trebui sa il poti accesa fara probleme. Sa-mi scri si sa-mi spui cum te-ai descurcat. Mult succes in continuare!
Prof De Mate
Iti trimit in atasament un fisier cu rezolvarea sistemului. Fisierul este in formate .doc si .docx. Cel putin pe cel in format .doc ar trebui sa il poti accesa fara probleme. Sa-mi scri si sa-mi spui cum te-ai descurcat. Mult succes in continuare!
Prof De Mate
Vă mulțumim pentru vizita pe platforma noastră dedicată Matematică. Sperăm că informațiile prezentate v-au fost utile. Dacă aveți întrebări sau aveți nevoie de suport suplimentar, nu ezitați să ne contactați. Așteptăm cu entuziasm să reveniți și vă invităm să ne adăugați la lista de favorite!