Răspuns :
Pai se scad expresiile 2 cate 2 si avem
a+b=571 -
b+c = 326
----------
a + b - b - c = 571 - 326
a - c = 245
apoi
a + c = 523 -
b + c = 326
--------------
a + c - b - c = 523 - 326
a - b = 197
apoi
a + b = 571 -
a + c = 523
-------------
a + b - a - c = 571 - 523
b - c = 48
cele trei expresii adunate
a - c = 245
a - b = 197
b - c = 48
-------------------------
dau 2a - 2b - 2c = 245 + 197 + 48
2(a - b - c) = 490 | : 2, deci
a - b - c = 245
a+b=571; a=571-b
b+c=326; c=326-b
a+c=523
inlocuim in a+c=523 =>571-b+326-b=523 =>897-2b= 523 =>897-523=2b =>374=2b => b= 187
a= 571-187=384
c= 326-187=139
V:a-b-c= 384-187-139= 58
b+c=326; c=326-b
a+c=523
inlocuim in a+c=523 =>571-b+326-b=523 =>897-2b= 523 =>897-523=2b =>374=2b => b= 187
a= 571-187=384
c= 326-187=139
V:a-b-c= 384-187-139= 58
Vă mulțumim pentru vizita pe platforma noastră dedicată Matematică. Sperăm că informațiile prezentate v-au fost utile. Dacă aveți întrebări sau aveți nevoie de suport suplimentar, nu ezitați să ne contactați. Așteptăm cu entuziasm să reveniți și vă invităm să ne adăugați la lista de favorite!