Răspuns :
(a:2)+1,(3)=2
1,(3)=(13-1)/9 deci va fi a/2 +12/9=2 aducem la acelasi numitor si ai 9a+24=2*18 adica 9a+24=36 rezulta 9a=36-24=8 rezulta a=4/3
1,(3)=(13-1)/9 deci va fi a/2 +12/9=2 aducem la acelasi numitor si ai 9a+24=2*18 adica 9a+24=36 rezulta 9a=36-24=8 rezulta a=4/3
x/2+1,(3)=2;
1,(3)=(13-1)/9=12/9=4/3; x/2+4/3=2 ⇒ 3x+8=12 ⇒ 3x=4 ⇒ x=4/3=1,(3)
1,(3)=(13-1)/9=12/9=4/3; x/2+4/3=2 ⇒ 3x+8=12 ⇒ 3x=4 ⇒ x=4/3=1,(3)
Vă mulțumim pentru vizita pe platforma noastră dedicată Matematică. Sperăm că informațiile prezentate v-au fost utile. Dacă aveți întrebări sau aveți nevoie de suport suplimentar, nu ezitați să ne contactați. Așteptăm cu entuziasm să reveniți și vă invităm să ne adăugați la lista de favorite!