Sa se calculeze : a)1supra2 + 2supra3 - 3supra4 b) (-3supra5) * (+5supra7) c) ( -1intreg si 1supra2) : (-1intreg si 2supra3) d) (+2supra3)³ " * " - e ori
1supra 2 + 2 supra 3+ 3 supra 4=2supra 12 + 8 supa 12 + 9 supra 12 = 19 supra 12 -3 supra 5 * 5 supra 7 = -3 supra 7 (- 1 intreg si 1 supra 2 ) : 1 intreg si 2 supra 3 = - 3 supra 2 * 3 supra 5 = -9 supra 10 (2 supra 3 )³=2³ supra 3³= 8 supra 27
Vă mulțumim pentru vizita pe platforma noastră dedicată Matematică. Sperăm că informațiile prezentate v-au fost utile. Dacă aveți întrebări sau aveți nevoie de suport suplimentar, nu ezitați să ne contactați. Așteptăm cu entuziasm să reveniți și vă invităm să ne adăugați la lista de favorite!