Răspuns :
(99-b-24)+12:2=66
(99-b-24)+12=66*2
(99-b-24)+12=132
99-b-24=120
99-b=120+24
99-b=144
-b=144+99
-b=243
b=-243
(99-b-24)+12=66*2
(99-b-24)+12=132
99-b-24=120
99-b=120+24
99-b=144
-b=144+99
-b=243
b=-243
936+n-1581=2128
n-1581=2128-936
n-1581=1192
n=1192+1581
n=2773
(99-b-24)+2*3=16+50
75-b+6=66
75-b=66-6
75-b=60
b=75-60
b=15
n-1581=2128-936
n-1581=1192
n=1192+1581
n=2773
(99-b-24)+2*3=16+50
75-b+6=66
75-b=66-6
75-b=60
b=75-60
b=15
Vă mulțumim pentru vizita pe platforma noastră dedicată Matematică. Sperăm că informațiile prezentate v-au fost utile. Dacă aveți întrebări sau aveți nevoie de suport suplimentar, nu ezitați să ne contactați. Așteptăm cu entuziasm să reveniți și vă invităm să ne adăugați la lista de favorite!