Răspuns :
b-a=653
a=b/6
b-b/6=653
(6b-b)/6=653
5b=653x6
b=3918/5
b=783,6
783,6-a=653
a=783,6-653
a=130/6
a=b/6
b-b/6=653
(6b-b)/6=653
5b=653x6
b=3918/5
b=783,6
783,6-a=653
a=783,6-653
a=130/6
a - b = 653
a = b : 6
a - a/6 = 653
6a - a = 3918
5a = 3918
a = 3918 : 5
a = 783,6
b = 783,6 - 653
b = 130.6
a = b : 6
a - a/6 = 653
6a - a = 3918
5a = 3918
a = 3918 : 5
a = 783,6
b = 783,6 - 653
b = 130.6
Vă mulțumim pentru vizita pe platforma noastră dedicată Matematică. Sperăm că informațiile prezentate v-au fost utile. Dacă aveți întrebări sau aveți nevoie de suport suplimentar, nu ezitați să ne contactați. Așteptăm cu entuziasm să reveniți și vă invităm să ne adăugați la lista de favorite!