1)expresia este egala cu 6radical din18+radical din 32-3radical din50+radical din80-radical din10=7radical din2+4RSDICSL DIN5-RADICAL DIN10. 2)Aducem la acelasi numitor si rezulta: (3x+3-2x+30)/6=(6-6x)/6 7x=6-33 7x=-27 x=-27/7
Vă mulțumim pentru vizita pe platforma noastră dedicată Matematică. Sperăm că informațiile prezentate v-au fost utile. Dacă aveți întrebări sau aveți nevoie de suport suplimentar, nu ezitați să ne contactați. Așteptăm cu entuziasm să reveniți și vă invităm să ne adăugați la lista de favorite!