Răspuns :
A+D=90
A+R=79
D+R=97
2A+2D+2R=266
A+D+R=266:2=133
A+D=90
R=133-90
R=43
A+R=79
A+43=79
A=79-43
A=36
D+R=97
D+43=97
D=97-43
D=54
36+54+43=133
A+R=79
D+R=97
2A+2D+2R=266
A+D+R=266:2=133
A+D=90
R=133-90
R=43
A+R=79
A+43=79
A=79-43
A=36
D+R=97
D+43=97
D=97-43
D=54
36+54+43=133
notam: Anca= A, Diana=D si Radu=R
AVEM: A+D=90
A+R=79
D+R=97
Pt inceput ma leg de:
A+D=90
A+R=79 rezulta ca A=79-R
A+D=90 INLOCUIM SI IESE: 79-R+D=90 rezulta ca -R+D=90-79
rezulta ca -R+D=11
Acum AVEM -R+D=11
si din problema D+R= 97 scoatem D= 97-R si inlocium mai sus.
o sa vina -R+97-R=11 deci -2R= 11-97 deci -2R= -86 deci R=86/2 REZULTA R=43
ACUM stim R=43 SI AVEM A+R=79. inlocium si va veni A+43=79 rezulta A=79=43 rezulta A=36
Avem A=36 SI A+D=90. inlocium si va veni 36+D=90 deci D=90-36. D=54
AVEM: A+D=90
A+R=79
D+R=97
Pt inceput ma leg de:
A+D=90
A+R=79 rezulta ca A=79-R
A+D=90 INLOCUIM SI IESE: 79-R+D=90 rezulta ca -R+D=90-79
rezulta ca -R+D=11
Acum AVEM -R+D=11
si din problema D+R= 97 scoatem D= 97-R si inlocium mai sus.
o sa vina -R+97-R=11 deci -2R= 11-97 deci -2R= -86 deci R=86/2 REZULTA R=43
ACUM stim R=43 SI AVEM A+R=79. inlocium si va veni A+43=79 rezulta A=79=43 rezulta A=36
Avem A=36 SI A+D=90. inlocium si va veni 36+D=90 deci D=90-36. D=54
Vă mulțumim pentru vizita pe platforma noastră dedicată Matematică. Sperăm că informațiile prezentate v-au fost utile. Dacă aveți întrebări sau aveți nevoie de suport suplimentar, nu ezitați să ne contactați. Așteptăm cu entuziasm să reveniți și vă invităm să ne adăugați la lista de favorite!