Răspuns :
25* {1942-8*[882 - 4 *(70 + 15 * x)]}= 150
1942-8*[882 - 4 *(70 + 15 * x)]=150:25
1942-8*[882 - 4 *(70 + 15 * x)]=6
8*[882 - 4 *(70 + 15 * x)]=1942-6
8*[882 - 4 *(70 + 15 * x)]=1936
882 - 4 *(70 + 15 * x)=1936:8
882 - 4 *(70 + 15 * x)=242
4 *(70 + 15 * x)=882-424
4 *(70 + 15 * x)=640
70 + 15 * x=640:4
70 + 15 * x=160
15*x=160-70
15x=90
x=90:15
x=6
1942-8*[882 - 4 *(70 + 15 * x)]=150:25
1942-8*[882 - 4 *(70 + 15 * x)]=6
8*[882 - 4 *(70 + 15 * x)]=1942-6
8*[882 - 4 *(70 + 15 * x)]=1936
882 - 4 *(70 + 15 * x)=1936:8
882 - 4 *(70 + 15 * x)=242
4 *(70 + 15 * x)=882-424
4 *(70 + 15 * x)=640
70 + 15 * x=640:4
70 + 15 * x=160
15*x=160-70
15x=90
x=90:15
x=6
25* {1942-8*[882 - 4 *(70 + 15 * x)]}= 150
1942-8*[882 - 4 *(70 + 15 * x)]=150:25
1942-8*[882 - 4 *(70 + 15 * x)]=6
8*[882 - 4 *(70 + 15 * x)]=1942-6
8*[882 - 4 *(70 + 15 * x)]=1936
882 - 4 *(70 + 15 * x)=1936:8
882 - 4 *(70 + 15 * x)=242
4 *(70 + 15 * x)=882-242
4 *(70 + 15 * x)=640
70 + 15 * x=640:4
70 + 15 * x=160
15 * x=160-70
15 * x=90
x=90:15
x=6
1942-8*[882 - 4 *(70 + 15 * x)]=150:25
1942-8*[882 - 4 *(70 + 15 * x)]=6
8*[882 - 4 *(70 + 15 * x)]=1942-6
8*[882 - 4 *(70 + 15 * x)]=1936
882 - 4 *(70 + 15 * x)=1936:8
882 - 4 *(70 + 15 * x)=242
4 *(70 + 15 * x)=882-242
4 *(70 + 15 * x)=640
70 + 15 * x=640:4
70 + 15 * x=160
15 * x=160-70
15 * x=90
x=90:15
x=6
Vă mulțumim pentru vizita pe platforma noastră dedicată Matematică. Sperăm că informațiile prezentate v-au fost utile. Dacă aveți întrebări sau aveți nevoie de suport suplimentar, nu ezitați să ne contactați. Așteptăm cu entuziasm să reveniți și vă invităm să ne adăugați la lista de favorite!