Răspuns :
M-matei
T-tata
t+m=50
T=9m
9m+m=50
10m=50
m=50:10
m=5 (Matei are 5 ani)
T=9*5
t=45 ani are tata
T-tata
t+m=50
T=9m
9m+m=50
10m=50
m=50:10
m=5 (Matei are 5 ani)
T=9*5
t=45 ani are tata
m (matei) + t(tata) =50 ani
9m=t
Inlocuim in prima expresie t si obtinem
m + 9m= 50 ani
10m=50, rezulta ca m = 5 ani are Matei
50-5=45 ani are tata
9m=t
Inlocuim in prima expresie t si obtinem
m + 9m= 50 ani
10m=50, rezulta ca m = 5 ani are Matei
50-5=45 ani are tata
Vă mulțumim pentru vizita pe platforma noastră dedicată Matematică. Sperăm că informațiile prezentate v-au fost utile. Dacă aveți întrebări sau aveți nevoie de suport suplimentar, nu ezitați să ne contactați. Așteptăm cu entuziasm să reveniți și vă invităm să ne adăugați la lista de favorite!