Răspuns :
= 1/ 1-radical din 2 totul la puterea 1
rationalizam cu 1+radical din2 = 1+radical din 2 / -1 = -1 - radical din 2
rationalizam cu 1+radical din2 = 1+radical din 2 / -1 = -1 - radical din 2
1 supra 1-√2 amplificam cu 1+√2 Obtinem rezultatul -1-√2 (supra 1 care nu se mai pune)
Vă mulțumim pentru vizita pe platforma noastră dedicată Matematică. Sperăm că informațiile prezentate v-au fost utile. Dacă aveți întrebări sau aveți nevoie de suport suplimentar, nu ezitați să ne contactați. Așteptăm cu entuziasm să reveniți și vă invităm să ne adăugați la lista de favorite!